Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. varg1
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. deathmetalverses
14. samvoin
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. varg1
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. deathmetalverses
14. samvoin
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. manoelia
7. samvoin
8. bateico
9. mimogarcia
10. getmans1
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. manoelia
7. samvoin
8. bateico
9. mimogarcia
10. getmans1
Постинг
08.10.2015 06:55 -
Мусака от макарони - няколко вида
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 1856 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 08.10.2015 06:57
Прочетен: 1856 Коментари: 0 Гласове:
18
Последна промяна: 08.10.2015 06:57
Продукти:
70 г масло
350 г смляно месо
2 с. л. доматено пюре
сол на вкус
млян черен пипер на вкус
3 с. л. нарязан магданоз
400 г макарони
За заливката:
2 ч. ч. прясно мляко
2 яйца
2 с. л. брашно
За наръсване:
4 с. л. настърган кашкавал Приготвяне:
1. За рецептата “Мусака с макарони” в сгорещеното масло се запържват месото и доматеното пюре. Подправя се със сол, пипер и магданоз.
2. Макароните за рецептата се сваряват и се отцеждат. В намаслена тавичка се слага половината от макароните. Върху тях се изсипва задушеното месо и се покрива с останалите макарони.
3. Ястието “Мусака с макарони” се изважда и се залива със сос, приготвен от брашното, млякото, разбитите яйца и сол на вкус.
4. Връща се във фурната и се пече до зачервяване. Порциите се поднасят наръсени с кашкавала.
И ОЩЕ ПОДОБНИ КУЛИНАРТИ ТВОРЕНИЯ:
Мусака от макарони с кайма
Мусака с макарони 1
Мусака с макарони 2
Мусака с макарони - подобно на лазаня Мусака с макарони и Кисело мляко с тиква и орехи
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.